Ik ben Wilma Borkent en ik woon in Maassluis samen met mijn man, ik heb 2 dochters en een zoon.

En net als iedere dame tussen de 40 en 55 jaar liep ik op een gegeven moment tegen de overgang aan.
Bij mij uitte dat zich in gewichtstoename , energieverlies en emotionele klachten. Ik worstelde daar echt mee.Het beviel me helemaal niet zoals ik me voelde. Ik wilde daar vanaf.

Dat is de reden dat ik opzoek  ben gegaan naar een  gezonde manier, om mijn  overgangsklachten te verminderen, tevens wat kilo af te vallen en meer energie te verkrijgen 
Zeg maar het totaal plaatje van de overgang.
Zonder op een hongerdieet te moeten, of uren in de sportschool door te hoeven brengen en nog belangrijker het overgewicht eraf te houden.

Na een zoektocht van een paar maanden heb ik de methode die voor mij echt werkt gevonden.
Voor mij belangrijk was dat ik  het op een gezonde  manier kon doen. Dus zeker niet op een hongerdieet. En ik wilde blijvend resultaat.

Wat vooral mijn aandacht trok was het totaalplaatje. Alle issues van de overgang worden aangepakt. Dus niet alleen het  gewicht maar ook de opvliegers en emotionele klachten om heel eerlijk te zijn ik was best wel sceptisch, ik had namelijk al van alles geprobeerd wat niet werkte  ( vetvrij eten, uren in de sportschool doorbrengen, koolhydraat vrij eten) maar dat gaf me dus geen van allen de resultaten waar ik werkelijk naar opzoek was. Dus wie ging me nu vertellen dat dit wel gaat werken.

Aan de andere kant zag ik ook dat hier een enorme kans lag om mijn Overgangsklachten en mijn gewicht te verbeteren. en omdat er een volledige 30 dagen niet goed geld terug garantie is besloot ik dat ik niets te verliezen had en ben met deze methode gestart.


Ik behaalde zelf ontzettend positieve resultaten met deze methode ik verloor 6 kg en  kreeg eindelijk weer de energie terug  om te doen en laten wat ik wil met veel minder last van de opvliegers en emotionele klachten

Daarom wil ik die de resultaten met  anderen ook graag delen,  want in mijn omgeving zijn zoveel dames die ik zie worstelen met. overgewicht en overgangsproblemen zoals opvliegers, Zoals ik me nu voel dat gun ik een ander ook.

Bovendien kan je met de zakelijke mogelijkheid ervoor zorgen dat de producten jou veel minder kosten, je kunt er zelfs op verdienen.

 

Wilma Borkent