C9 kuur een slankere en gezonde versie van jezelf.

Ik wil je graag meenemen met de start van mijn avontuur met de C9.

Ik was 3,5 kg kwijt en in totaal over mijn hele lijf 26 cm. Uiteraard is dit geen garantie voor jou, want het betreft een persoonlijk resultaat . Wat mij het meest aanspreekt is het afgebakende programma: 9 dagen waarin je op een verantwoorde manier bezig bent met afvallen. Nou dat is toch voor iedereen goed vol te houden, tenminste als je gemotiveerd bent om écht kilo’s te verliezen.

Ik heb een klein beetje hoofdpijn gehad, dat kan als je je lichaam reinigt, met name rond de 2e en 3e dag. Dit los je op door even wat meer water te drinken.

Ondanks dat mijn eetpatroon gedurende de C9 kuur flink is veranderd, bleef ik goed geconcentreerd en fit. Honger hoef je echt niet te hebben, en dat is zelfs verboden. Heb jij een gevoel van honger, dan zorgt de lijst met gezonde tussendoortjes dat je dit kunt verhelpen.

Ik voelde me vanaf dag 3 significant energieker en ook vooral zuiver. Dat merkte ik vooral door totaal geen behoefte te hebben aan zoete dingen. Ik voelde me van binnen gereinigd en dan wil je niet meer terug naar het oude eetpatroon vol zoetigheid.

Jij wilt ook verandering, 

Pak NU je kans en start vandaag nog.

Het grote voordeel voor jou. Wij hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Dus starten zonder risico