C9 kuur-Een slankere en gezonde versie van jezelf

De C9 kuur belooft het: afvallen en wel NU.

Leuk op gewicht komen?!  Ik hoor je denken, hoe?  Dit kan al heel simpel door je eetpatroon aan te passen. Met C9 heb je een uitgebalanceerd eetpatroon, lekkere gerechten en de aanvullende recepten om energiek je dag door te komen!  Dit is een programma van 9 dagen Het grootste voordeel is dat deze afvalmethode je superveel energie geeft. Geef een vliegende start aan je afvalproces.

Lees in mijn 9-daags verslag alles over de C9 kuur: energiek afvallen. 

Wat is de C9 kuur?

Snel kilo’s verliezen, dat kan een hele uitdaging zijn. De C9 kuur zorgt ervoor dat je in 9 dagen kilo’s verliest, zonder dat dit ten koste gaat van je energieniveau. Wat moet je daarvoor doen? Simpel gezegd je eetpatroon aanpassen. De Forever C9 (Clean 9) methode biedt houvast en geeft je zelfs meer energie om de dag door te komen.

Het doel van de C9 kuur: een slankere en gezonde versie van jezelf in 9 dagen. Gewicht verliezen in een korte periode is normaliter een behoorlijke uitdaging, maar met de Forever Clean 9 methode gaat dat alles een stuk makkelijker.

druk op de knop en bestel C9kuur

Start vandaag nog.

 

Hoe werkt het?

De eerste twee dagen (de reinigingsdagen) van de C9 kuur zorgen direct voor een omschakeling in je ritme. De dag bestaat uit drie maaltijden,veelal gebuik makend van Aoe Vera en je gebruikt je supplementen. Daarnaast mag je ’s middags of ’s avonds een  eiwit shake nemen en een vezelstaafje (Fiber Stick) in de ochtend. Tussendoor mag je ‘gewoon’ je dag invullen met fruit en groenten

Vanaf dag 3 tot en met 8. Eigenlijk een heel normaal eetpatroon maar wel uitgebalanceerd.Je drinkt de Aloë Vera in de ochtend en neemt een eiwit shake . Lunch ook een eiwit shake aangevuld met groenten en fruit.  Tussendoor mag je gewoon’ je dag invullen met fruit en groente. En ’s avonds een maaltijd (circa 600kcal) tot je nemen. Je ontvangt een boekje met lekkere gerechten, zodat de avondmaaltijd ook daadwerkelijk een feestje wordt. Jij hebt na die 9 dagen een verantwoord eetpatroon ontwikkeld zodat je daar mee verder kunt (Uiteraard hebben wij ook vervolgprogramma’s)  Na 9 dagen ben je enkele kilo’s afgevallen, en ben je voelbaar energieker. Lekker in je vel zitten, terwijl je afvalt. Het kan met de C9 kuur.

Voordelen C9 kuur

Een uitgebalanceerd eetpatroon, lekkere gerechten en de aanvullende recepten om energiek je dag door te komen. Dit zijn de voordelen van de C9 kuur:

  • Een beweegprogramma waar de moeilijkheidsgraad steeds een beetje hoger komt te liggen
    • Inclusief 2 yogalessen GRATIS
  • Forever Clean 9 geeft een boost aan je huid
  • Je krijgt meer energie én verliest kilo’s
  • Het C9 programma reset je lijf en zorgt ervoor dat je lichaam goed gevoed is (Aloë Vera)
  • Aloë Vera bevat heel veel voedingsstoffen en is superlaag in calorieën
  • Honger lijden mag niet, en dat gaat ook niet gebeuren
  • Je leert een nieuwe levensstijl te creëren
  • Maak gebruik van al deze voordelen, want de ervaring met ons programma leert dat je lichaam dankzij deze reset meer in balans komt. Binnen de Forever Clean 9 methode draait het hoofdzakelijk over het vinden van een nieuwe balans voor je lichaam en geest. En omdat het je zelfs meer energie geeft, is er geen reden meer om niet te beginnen. Start de C9 kuur vandaag nog bij Voeding en Body. (KLIK OP DE ORANJE BUTTONS)

 Vraag de C9 kuur nu direct aan

Start vandaag nog en word de betere, slankere, gezondere, versie van jezelf. (Heel veel dames en ook heren gingen je al voor)               Weet je genoeg en wil je de vakantie periode goed beginnen. Bestel dan nu de C9 kuur.

Mijn ervaring met de C9

Ik was 3,5 kg kwijt en in totaal over mijn hele lijf 26 cm. Uiteraard is dit geen garantie voor jou, want het betreft een persoonlijk resultaat waar ik uiteraard positief door verrast ben. Wat mij het meest aanspreekt is het afgebakende programma: 9 dagen waarin je op een verantwoorde manier bezig bent met afvallen. Nou dat is toch voor iedereen goed vol te houden, tenminste als je gemotiveerd bent om écht kilo’s te verliezen.

Ik heb een klein hoofdpijn gehad, met name rond de 2e en 3e dag. Dit los je op door even wat meer water te drinken.

Ondanks dat mijn eetpatroon gedurende de C9 kuur flink is veranderd, bleef ik goed geconcentreerd en fit. Honger hoef je echt niet te hebben, en dat is zelfs verboden. Heb jij een gevoel van honger, dan zorgt de lijst met gezonde tussendoortjes dat je dit kunt verhelpen.

Ik voelde me vanaf dag 3 significant energieker en ook vooral zuiver. Dat merkte ik vooral door totaal geen behoefte te hebben aan zoete dingen. Ik voelde me van binnen gereinigd en dan wil je niet meer terug naar het oude eetpatroon vol zoetigheid.

Jij kunt de C9 kuur direct bestellen in de webshop. (KLIK OP DE ORANJE BUTTONS)

 Webshop C9 reinigingskuur

Heb je liever dat ik het bestel voor jou, en voor al je vragen en persoonlijk advies stuur een email naar info@wilmaborkent.nl                   – Bellen, of nog makkelijker een Whatsapp sturen mag ook op 0633176767

Wil je na de C9 kuur doorgaan met afvallen? Bestel dan direct de F15 kuur. Daarmee ontvang je een programma van 9+15 dagen. 

Onze producten voor gewichtsbeheersing helpen je om je fitnessdoelen te bereiken op een duurzame en gezonde manier. Alles wat je ervoor nodig hebt om er beter uit te zien en je beter te voelen, ongeacht je sportniveau!

Uiteraard kun je de F15 kuur ook later bestellen. Dat is aan jou.

  F15 direct bestellen

  Webshop F15 kilo’s verliezen
Op naar je energieke, slanke zelf.

In mijn beleving maakt de C9 kuur afvallen effectiever én leuker. Je verliest direct gewicht en gaat ook nog eens energieker door het leven. Koop daarom direct de C9 kuur. Wil je graag eerst nog meer weten over deze methode? Dan komen we graag in contact met jou. Stuur eenvoudig een mail naar info@wilmaborkent.nl of app naar 0633176767

(Heb jij je aangemeld via het contactformulier dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op) 

Uniek Aanbod:  ons bedrijf heeft zoveel vertrouwen in de C9 dat ik jou de 30 dagen tevredenheids garantie mag aanbieden. Dus starten zonder enig risico.