Vet verbranden: Krijg Resultaat Door Duursport En Krachttraining

Om af te vallen en in shape te komen, moet je een goed dieet hebben en regelmatig trainen om vet te verbranden. Ik ben geen bewegingscoach, maar wil je wel een aantal tips meegeven die nuttig zijn bij het opstellen van een trainingsschema. Het eerste dat je moet weten over lichaamsbeweging is dat alleen omdat je calorieën verbrandt, dit niet betekent dat je ook vet verbrandt. Je belangrijkste focus tijdens het sporten is om lichaamsvet te verliezen, en je kunt lichaamsvet niet verliezen door verbranding van calorieën.

Wanneer we oefenen, zullen onze lichamen calorieën gaan verbranden, maar de calorieën die worden verbrand zijn de calorieën uit koolhydraten in ons systeem.

Om calorieën te verbranden van het opgeslagen vet, heeft je lichaam zuurstof nodig.

Er is een bepaalde hoeveelheid zuurstof die je lichaam nodig heeft om vet te verbranden en de enige manier om de hoeveelheid die nodig is voor je eigen lichaam te meten, is om je doelhartslag bij te houden tijdens het sporten.

Bepaal welke hartslag jij nodig hebt voor vetverbranding!

Onthoud ook dat alleen omdat je het vetverbrandingsstadium hebt bereikt, dit niet betekent dat je daar blijft. Het blijven bij het vetverbrandingsstadium hangt opnieuw af van of je beweegt in een tempo dat goed is voor je lichaam. Zorg ervoor dat je je binnen je streefbereik voor de hartslag bevindt.

Om van je lichaam de ultieme vetverbrandingsmachine te maken, moet je aërobe (cardio) en anaërobe (krachttraining) oefeningen doen. Plat gezegd gebruik je bij aërobe oefeningen

zuurstof en bij anaërobe oefeningen niet of veel minder. Begin altijd met aërobe oefeningen.

Tijdens aërobe oefening doorloopt je lichaam verschillende fasen voordat je het punt bereikt waarop je vet verbrandt. Wanneer je traint, moet je in een gestaag tempo bewegen (niet te snel, niet te langzaam), zodat je lichaam het opgeslagen vet (geen koolhydraten of suiker) als energiebron gebruikt.

De enige manier om nog uren vet calorieën te verbranden nadat je bent uitgelopen of gefietst, is door de anaërobe oefening van krachttraining.

Krachttraining is de sleutel tot vetverbranding in de rustperiode na de training. Krachttraining is een anaërobe activiteit die ervoor zorgt dat je meer calorieën verbrandt dan bij aërobe oefeningen. De calorieën die je verbrandt tijdens krachttraining oefeningen zijn meestal calorieën uit koolhydraten , maar de calorieën die je in rust na de training verbrandt zijn meestal calorieën uit vet. De reden dat je in rust vet verbrandt, is omdat krachttraining je metabolisme verhoogt, waarbij je opgeslagen vet als energie wordt gebruikt.

Dus check je ideale hartslag; bepaal je schema en verbranden maar.

Pas deze tip iedere dag toe en behaal meer resultaat uit je training.

Voor meer informatie

stuur ons een kort bericht en je ontvangt van ons nog meer informatie over hoe gewicht te verliezen. 

  Probiotica voor je gezondheid met advies op maat klik op de link https://www.paypro.nl/producten/Probioticstore/105360/67375