Op Een Simpele Manier minder Eten Zo Maak Je Het Jezelf Makkelijk

kom je wel in gewicht aan, maar eet je nog precies hetzelfde als voeger, hoe kan dat en is daar dan ook iets tegen te doen? 
Als je de oorzaak eenmaal weet is alles eigenlijk op te lossen.  

Als je net als ik altijd echt wel een mooi figuur hebt gehad zal je wel herkennen dat ook bij jou wel het een en ander verandert. Maar als je in actie komt hoeft dat echt niet. Misschien kan je eens naar je eetpatroon kijken, en hoe zou je met een paar aanpassingen ervoor kunnen zorgen dat je net wat minder eet dan dat je tot nu toe gewend bent.

 

U Hoeft Geen Uren In De Sportschool Door Te Brengen, met Een Paar Aanpassingen Kunt U Al Blijvend Resultaat Bereiken .

Je wilt dolgraag je oude figuur zoveel mogelijk behouden in de overgang, maar je merkt dat zoals je nu bezig bent dit niet gaat lukken

Geen probleem er is een simpele oplossing die echt goed werkt.

 Wat Is De Beste Methode Om Blijvend Uw Eetpatroon Te Veranderen ? Begin eens hiermee!

  • Water, en nog eens water.

Het is een bekende tip, en tegelijk ook eigenlijk de belangrijkste water drinken. Twee liter water per dag is sowieso goed voor je, maar extra belangrijk als je  op je gewicht wilt letten. Het helpt vrijgekomen afvalstoffen af te voeren,  vermindert het hongergevoel en is goed voor de stoelgang.  Moeilijk ? Nee hoor niet als je  een paar druppels suikervrije siroop of een takje munt toe toevoegt.

  • Eet niet té weinig

Weinig eten en toch niet afvallen; heel frustrerend maar wel logisch. Als je namelijk plotseling de rem op je eetpatroon gooit,  vertraagt je stofwisseling en gaat je lichaam steeds slimmer om met de voeding die binnenkomt. Sla dus geen maaltijden over, en bezuinig niet op de vezels.

  •  Neem een rood bord

Mensen die van een rood bord eten of uit een rode beker drinken, zouden ongeveer 40 procent minder eten, zo hebben wetenschappers onlangs ontdekt. Het Voedingscentrum  stelt dat omgevingsfactoren je eetlust inderdaad kunnen beïnvloeden. Kies een klein bord en klein bestek als je minder wilt eten.  Wil je juist meer groente en fruit eten?  Presenteer het dan op een mooie schaal, dan neem je vaak meer.

  •  Slim inkopen

Eigenlijk is het heel simpel, wat je niet in huis hebt, kun je ook niet opeten. Kijk daarom dus kritisch naar wat je in huis haalt.niet te veel verleidingen in de vorm van ijs, koekjes, chocola en chips. 

  •  Zoek afleiding

In de tuin werken, sporten, dansen, strijken; ga iets doen als je voelt dat je graag wat wilt snoepen. Het voordeel is tweeledig je gaat niet snoepen, en je verliest calorieën.

Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond af te vallen en ook graag alvast wat tips zou krijgen wat dit betreft.
Meld je dan nu aan voor de gratis ” Dames in de overgang kickstartguide
om direct weer in shape te komen.!  Het is Gratis, eenvoudig toe te passen en geeft je 4 Simpele direct toepasbare stappen voor een plattere buik.

En je eerste kilo’s verliezen.

In slechts 14 dagen.

heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo’s, jij kunt de volgende zijn.

Daarna krijg je ook de mogelijkheid om al je overgangsissues te bespreken.

Gratis kickstartguide aanvraag

Direct contact via messenger