Als je alle ballen in de lucht wilt houden.

Vandaag wil ik het met je hebben over een stressvrij leven. Juist ook in de overgang is het belangrijk zo min mogelijk stress te hebben. Dit omdat stress een negatief effect kan hebben op je hormoonbalans

.En omdat de overgang nu eenmaal op willekeurig elke leeftijd tussen de 40 en 55 jaar kan beginnen heb ik het nu over de vrouwen in de leeftijd van 40-45 jaar die en in de overgang komen, en nog kinderen thuis hebben.

Ik ben opzoek gegaan naar een online cursus over dit onderwerp omdat ik mede uit ervaring die ik heb opgedaan in mijn praktijk voor Homeopathie weet dat stress vaak speelt als je op die leeftijd in de overgang komt.Herken jij jezelf hierin. Je moet dagelijks alle ballen in de lucht houden. Je bent moeder en er wordt aan alle kanten aan je getrokken. Hoe kan jij nou meer tijd voor jezelf vrijmaken zonder dat jij je schuldig voelt.

Stress is bijna altijd verbonden aan verleden of toekomst.

Kun je dat inzien? Het zijn meestal de gedachten over je verleden of toekomst die je stress geven. Waar maak jij je zorgen over? Over de toekomst, nietwaar? Je denkt: “Zal het wel goed aflopen? Zal het goed gaan met mij? Wat doe ik als het niet lukt?”

       Een magische truc

Heb je wel eens uren gepiekerd over een probleem? Gegarandeerd dat je lichaam dat voelde: je ademhaling werd oppervlakkig, je buikspieren spanden zich, de frons boven je wenkbrauwen werd dieper. Je gedachten wogen niets, maar het effect ervan woog tonnen.

Heb je ooit gemerkt dat een uur later alle stress weg was? Dat je in precies dezelfde ruimte zat, maar je heel anders voelde? Er was geen spanning meer, je ademhaling was rustig en de frons op je voorhoofd was verdwenen.

Met de e-cursus “Nooit meer Zorgen of Stress”  leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier! Stop met piekeren – voorgoed! Met 2 Gratis Bonussen.

Een must read voor: iedereen die relaxed wil gaan leven en op een ontspannen manier alle maanden van het jaar wil doorkomen. Vol geluk en liefde! Het is een online training en je kan het overal leen, op je telefoon, je computer, je tablet enzovoort. Wel zo makkelijk dat je het altijd bij de hand hebt toch?

Bestel het boek , druk op direct bestellen.

Direct bestellen.

Wil je daarnaast ook het door mij uitgebrachte Ebook aanvragen 

Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond af te vallen en ook graag alvast wat tips zou krijgen wat dit betreft.
Meld je dan nu aan voor de gratis ” Dames in de overgang kickstartguide
om direct weer in shape te komen.!  Het is Gratis, eenvoudig toe te passen en geeft je 4 Simpele direct toepasbare stappen voor een plattere buik.

En je eerste kilo’s verliezen.

In slechts 14 dagen.

heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo’s, jij kunt de volgende zijn.

Daarna krijg je ook de mogelijkheid om al je overgangs issues te bespreken.

Klik op de gratis kickstartguide hieronder!

Direct contact via messenger

of stuur een WhatsApp naar Wilma Voedingenbody 0633176767