Vet Verbranden.

Ben jij opzoek naar een methode om gegarandeerd vet te verbranden?!. Ik zal  hier eens nader ingaan op het verschil tussen Duursport (aërobe) en Krachttraining.

Als je doel is om vet te verbranden en kilo’s kwijt te raken lees dan snel verder.

U Hoeft Geen Uren In De Sportschool Door Te Brengen Mits U De Juiste Balans Vindt Tussen Aerobe En Krachttraining.

Je wilt dolgraag afvallen en in vorm komen, maar je wilt niet uren in de Sportschool doorbrengen. Hoe ga je dat aanpakken.
Geen probleem de oplossing is eenvoudig , je moet alleen even weten hoe!

Nadat ik zelf hier ook mee aan de slag ben gegaan heb ik de juiste balans gevonden.

Door zelf op onderzoek uit te gaan en hier heel veel over gelezen te hebben vond ik een methode die je eenvoudig kunt toepassen, en die gegarandeerd werkt.

Vaak hoor je van de een dit en van de ander dat, als goed bedoelt advies. Door je aan 1 methode te houden bereik je het meest. Niet de ene week dit en de andere week dat. Dan zie je door de bomen het bos niet meer.

Dus Wat Is De Beste Methode Vet Te Verbranden.

Om af te vallen en in vorm te komen, moet je een goed dieet hebben en regelmatig trainen om vet te verbranden. Het eerste dat je moet weten over lichaamsbeweging is dat alleen  omdat je calorieën verbrandt, niet betekent dat je ook vet verbrandt. Je belangrijkste focus tijdens het sporten is om lichaamsvet te verliezen, en je kunt lichaamsvet niet verliezen door verbranding van calorieën.

Wanneer we oefenen, zullen onze lichamen calorieën gaan verbranden, maar de calorieën die worden verbrand zijn de calorieën uit koolhydraten in ons systeem.

Om calorieën te verbranden van het opgeslagen vet, heeft je lichaam  zuurstof nodig.

Er is een bepaalde hoeveelheid zuurstof die je lichaam nodig heeft om vet te verbranden en de enige manier om de hoeveelheid die nodig is voor je eigen lichaam te meten, is om je doelhartslag bij te houden tijdens het sporten. Wat heel belangrijk is om te weten is,  als je doorgaat met het verbranden van calorieën uit koolhydraten, je vooral “watergewicht” verliest, wat leidt tot een afname van je metabolisme. Denk ook aan de calorieën die worden verbrand van koolhydraten als je energiecalorieën. Als je te veel energiecalorieën verliest, zullen je spieren niet genoeg energie ontvangen om je metabolisme te verhogen die indirect vet verbranden. Daarom moet je je calorie-inname verhogen wanneer je een trainingsprogramma volgt om de verbrande energiecalorieën te vervangen.

Vet calorieën verbranden tijdens het sporten

Tijdens aërobe oefening doorloopt je lichaam verschillende fasen voordat je het punt bereikt waarop je vet verbrandt. Wanneer je traint, moet je in een gestaag tempo bewegen (niet te snel, niet te langzaam), zodat je lichaam het opgeslagen vet (geen koolhydraten of suiker) als energiebron gebruikt. Onthoud ook dat alleen omdat je het vetverbrandingsstadium hebt bereikt, dit niet betekent dat je daar blijft. Het blijven bij het vetverbrandingsstadium hangt opnieuw af van of je beweegt in een tempo dat goed is voor je lichaam. Zorg ervoor dat je je  binnen je streefbereik voor de hartslag bevindt.

Vetverbranding Calorieën in rust
De enige manier om nog uren vet calorieën te verbranden nadat je bent uitgelopen of gefietst, is door de anaërobe oefening van krachttraining. Krachttraining is de sleutel tot vetverbranding in rust. Krachttraining is een anaërobe activiteit die ervoor zorgt dat je meer calorieën verbrandt dan bij aërobe oefeningen. De calorieën die je verbrandt tijdens krachttraining oefeningen zijn meestal calorieën uit koolhydraten (wat betekent dat je nog meer calorieën per dag moet eten voor energie); maar de calorieën die je in rust verbrandt zijn meestal calorieën uit vet. De reden dat je in rust vet verbrandt, is omdat krachttraining je metabolisme verhoogt, waarbij je opgeslagen vet als energie wordt gebruikt.
Om van je lichaam de ultieme vetverbrandingsmachine te maken, moet je aërobe (cardio) en anaërobe (krachttraining) oefeningen doen.

Voor lange termijn succes heb je uiteraard iets nodig wat je vol kunt houden, wat je snel resultaat laat zien, waarbij je toch de dingen kunt eten die je lekker vindt en waarbij je geen uren in de sportschool hoeft te zeten als je niet echt het sportieve type bent.

Als je op zoek bent naar een gegarandeerde methode om snel en gezond af te vallen en ook graag alvast wat tips zou krijgen wat dit betreft.
Neem dan contact met ons op

Wij geven  ook de mogelijkheid om al je overgang issues te bespreken.

Direct contact via messenger

of stuur een WhatsApp naar Wilma Voedingenbody 0633176767

 

Copied with permission from: http://plrplr.com/93507/burning-fat-vs-burning-calories/