De Oorzaak Van Steeds Wat Dikker Worden In De Overgang 

 

Veel dames kampen met het probleem , hoe komt het dat ik steeds dikker word terwijl ik niets meer eet dan voorheen.

Laten we daar eens  dieper op in gaan.

 

U Hoeft Geen Uren In De Sportschool Door Te Brengen Als U De Oorzaak Weet

Je wilt dolgraag op je oude gewicht blijven maar op een of andere manier lukt dat je niet

Geen probleem er is een simpele verklaring voor.
Toen ik dat  mij mezelf bemerkte ben ik opzoek gegaan naar de mogelijke oorzaak. Want het is altijd verstandig om die aan te pakken. Waarschijnlijk ken jij dat gevoel wel van verdorie dit wil ik niet, wat kan ik hier aan doen.

Het is nu eenmaal een feit.  Als je in de overgangsfase zit dan heb je minder calorieën nodig dan toen je jong was.  Bij vrouwen  maar ook bij mannen, ( dus daar zijn we gelijk in)  neemt de spiermassa af naarmate we ouder worden. Dat verklaart dan ook in 1 klap een deel van de gewichtstoename .

Het schijnt dat je tussen je 40e en 50e jaar gemiddeld 4,5 pond spieren verliest en 13,5 pond vet erbij krijgt. Daarbij kan extra gewichtstoename en dus overgewicht ervoor zorgen dat je overgangsklachten verergeren.

Hoe werkt dat dan die spiermassa?
Spierweefsel is actief weefsel wat veel calorieën gebruikt. Als het spierweefsel afneemt neemt ook gelijk daarmee de stofwisseling af.  Blijf je dan gewoon eten wat je gewend bent zul je aankomen . Wat kan je er aan doen.  Je kunt steeds een beetje minder gaan eten of wellicht een beter idee, de spiermassa weer opbouwen . Ga spier verstevigende oefeningen doen.  Het resultaat daarvan meer spieren!  Dat betekent ook weer een beter (snellere) stofwisseling en je ziet er strakker uit.

Door Te Leren En Weten Wat er gebeurd Met Je Lichaam In De Overgang Wordt Je Zekerder Van jezelf.

Na van alles geprobeerd te hebben
wat voor mij niet werkte vond ik gelukkig
hele simpele aanpassingen om te beginnen, wat minder  eten dat is de basis van alles.

Bewegen kost wel kracht en tijd maar het is een logische tip waar ik altijd goede reacties op krijg. Ook in recente onderzoeken komt weer naar voren dat voldoende regelmatige beweging je overgangsklachten kan verlichten. Wij raden aan om iedere dag wat extra beweging te nemen. Zorg dan wel voor een gebalanceerd dieet met voldoende eiwitten om je spiermassa te behouden. Je spiervolume kan namelijk sneller achteruit gaan tijdens de overgang  als je dieet niet ideaal is.

Als je op zoek bent naar een methode om snel en gezond af te vallen en ook graag alvast wat tips zou krijgen wat dit betreft.
Meld je dan nu aan voor de gratis ” Dames in de overgang kickstartguide
om direct weer in shape te komen.!  Het is Gratis, eenvoudig toe te passen en geeft je 4 Simpele direct toepasbare stappen voor een plattere buik.

En je eerste kilo’s verliezen.

In slechts 14 dagen.

heeft al duizenden mensen geholpen bij het blijvend verliezen van hun overtollige kilo’s, jij kunt de volgende zijn.

Daarna krijg je ook de mogelijkheid om al je overgangsissues te bespreken.

Direct contact via messenger

 

 Bron://gezondheidsnet.nl

Bron://VUMC